Skoči na glavno vsebino

Skupine

Vrtec ima dve kombinirani skupini in eno polovično heterogeno skupino.

Skupina LUČKE

V naši polovični skupini sije 10 lučk, štiri fanti in šest deklic, v starosti od 3-6 let.Vsako jutro se zberemo v jutranjem krogu, kjer skupaj s pozdravom, prepevanjem, ugotavljanjem prisotnosti in vremena začnemo dan. Vsak od nas je poseben in sije na svoj način, zato se tudi trudimo in med seboj spodbujamo, da si pomagamo in se imamo radi. Zelo radi ustvarjamo, urejamo svojo sobico, pojemo in plešemo in če se slučajno stemni, takrat zasijemo še močneje, saj smo skupina »Lučke«. Vzgojiteljica je Nastja Zirnstein, pomočnica vzgojiteljice  Tamara Batista.

Skupina ANGELČKI

V skupini živahnih Angelčkov se zbirajo otroci od 1 do 6 let. Radi prepevamo, telovadimo, ustvarjamo najbolj veseli smo, ko gremo na igrišče in v telovadnico. Za našo razposajenost in veselje s potrpežljivostjo skrbita Romana Rolih in Tadeja Batista.

Skupina ZVEZDICE

V skupini Zvezdice žari 19 zvezdic v starosti od 1 do 6 let. Vsako jutro se zberemo v jutranjem krogu in se pozdravimo s pesmico. Radi se igramo socialne igre, rajalne igre, hodimo na sprehode in poslušamo pravljice. Da bi lepo žarele skrbita Sandra Škrlj in Petra Štavar.

Dostopnost